"Een levenslange herinnering aan al die mooie momenten"

Van Jyden Juka naar Silverbook albums


Transcontinenta streeft altijd naar het optimaliseren van de kwaliteit en toepassingsmogelijkheden van al onze producten. Zo hebben we na langdurig testen besloten om het Jyden Juka digitale album te vervangen door het professionele Duitse Silverbook album van Tetenal.
Dit digitaal aan te leveren album wordt geprint op professioneel Fujifilm en Kodak papier en de diverse type covers worden volledig met de hand vervaardigd. Bij de Silverbook albums heeft u een zeer ruime keuze uit formaten, papierdiktes en o.a. foto's op de cover op bijv. leder, canvas of acryl glas.
De albums kunnen verpakt worden in een zeer fraaie opbergdoos van hetzelfde materiaal als de cover of in een eenvoudige zeildoek sleeve. Voor het maken van een album bent u geheel vrij om daarvoor Photoshop of Indesign te gebruiken, maar ook de gratis Silverbook Design software.
Ieder Silverbook album voldoet aan de hoogte professionele eisen en is ook eenvoudig in kleinere formaten mee te bestellen. Door de talloze personaliseringen kunt u voor iedere gelegenheid een uniek album laten vervaardigen.
Bezoek nu de Nederlandse website en ontdek zelf de talloze mogelijkheden van dit Duits vakmanschap.

Heeft u vragen over het bovenstaande neemt u dan even contact met ons op via: 0252-687555 of maakt u gebruik van het interactieve helpdeskformulier.


FooterFooterFooter